Nieuws

Welke borstel voor welk doel

Welke borstel voor welk doel
Welke borstel voor welk doel

Nieuws

Welke borstel voor welk doel

Wil je je haar föhnen, ontklitten of gladstijlen? Of het nu om knopen te verwijderen is, glad maken of stylen, de borstel is een onmisbaar accessoire voor je haar. Zoek uit welk model je nodig hebt

De platte borstel om te ontwarren

Het is geschikt voor vloeiende structuren, golvend en krullend haar. Zijn missie? Zich te ontdoen van knopen, vuil en loszittend haar. Je kunt kiezen uit, natuurlijke of synthetische haren en pennen, afhankelijk van jouw voorkeur. Elk van hen ontklit elke lengte.

Borstel je haar in de ochtend of avond (voorkeur) het liefst met droog haar, afhankelijk van het gewenste resultaat. Als je volume in je haar wilt krijgen, borstel dan je haar ondersteboven.

De paddleborstel om te stylen

Dit is één van de meest voorkomende modellen speciaal ontworpen om het haar en de hoofdhuid tijdens het stylen en föhnen zo veel mogelijk te beschermen. Het heeft een luchtkussen en de borstelharen bestaan uit pinnen. Ook deze borstel ontklit het haar, masseert de hoofdhuid en je kunt het gebruiken in combinatie met je föhn om je haar gladder te maken.

Een ronde borstel om te föhnen

Ze zijn perfect in combinatie met de föhn, deze borstel vergemakkelijkt om je haar te stylen met een föhn. Om de juiste dikte te kiezen is de lengte van je haar van belang. Is je haar lang ? Kies dan voor een diameter van 5 centimeter. Geef de voorkeur aan een keramische borstel omdat het de warmte behoudt en verspreidt en is perfect voor dik haar. Het geeft je haar volume, elasticiteit en een gezonde glans.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil