Welke lippenstiftkleur geeft het meeste de voorkeur aan brunettes?

Trends

Welke lippenstiftkleur geeft het meeste de voorkeur aan brunettes?

Hoe vaak hebben we niet gespeeld met de lippenstift van onze moeders toen we nog klein waren. We keken hoe zij haar lippen stiftte en wij deden haar na. Er zullen heel wat lippenstiften gebroken zijn in die tijd. En nu dragen we het nog steeds heel graag. Het is wel duidelijk dat we graag onze lippen stiften. En natuurlijk blijft rood de favoriet, maar je moet deze kleur eens uitproberen.

Maar serieus, doe de test. Trek je favoriete jeans aan met een wit shirt en kijk in de spiegel met gestifte en ongestifte lippen. Je ziet het verschil, toch?
Nou, het enige dat je nog moet doen, is je lippenstiftkleur vinden. Rood past bij ons allemaal, maar er zijn sommige kleuren die beter zullen passen dan andere door verschillende factoren.

Je haarkleur telt

De waarheid is dat vrouwen heel duidelijk een favoriete kleur lippenstift hebben, maar we kunnen natuurlijk een beetje variëren! Maar om het goed te doen en geen kleur te kiezen dat niet bij je past, kun je het beste andere kenmerken nemen als referentie, wij kijken hoe de kleur van je haar bepalend is.

We kennen de kleuren die het best bij blondines passen, we kennen de koraaltinten die net zo goed aanvoelen als de rode. Maar nu is het de beurt aan de brunettes en er is een kleur waar ze van stralen.

De kleur roze

Ja, het is de roze en ook in veel verschillende tinten. Het maakt niet uit of je huidkleur bleker of donkerder is: er is altijd een roze tint voor jou te vinden. De meest intense tinten, zoals fuchsia's, zijn bijvoorbeeld erg goed, als je donkerder haar hebt en als je een heel lichte of donkere huid hebt. Het contrast is erg mooi. Maar als je een brunette bent met een middentint, kun je beter gokken op lichtere roze tinten.


Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven


Products

Aveda Love composition oil

NR78 Heiloo

Stationsweg 78a
1851 LM Heiloo
tel: (072)5330502

NR78 Bergen

Stationstraat 4
1861 GA Bergen
tel: (072)5315507


Copyright © 2018 NR78  |  Privacy Statement  |  webdesign: Pixo Creative