Hairstyle

Welke pony past bij jou?

Welke pony past bij jou?
Welke pony past bij jou?

Hairstyle

Welke pony past bij jou?

Een goed gekozen pony zorgt voor een verfrissende look en verandert de gezichtsuitdrukking. Maar hoe kies je de pony die het beste bij je past? Lees verder en ontdek het.

Een pony is al een tijdje trend en dit jaar blijft dat ook het geval. Je wilt deze zomer een andere look met een pony. Maar welke moet je kiezen, het zijn er zo veel. Wij zetten er een aantal op een rij zodat jij makkelijker je keuze kunt maken.

Stompe pony

Het is ideaal voor langwerpige en ovale gezichten en als je veel en dik haar hebt. Heb je een rond gezicht en wil jij toch een stompe pony? Zorg dan wel dat de voorkant van je pony langer is anders benadrukt het de rondheid van je gezicht te veel. In principe is een stompe pony geschikt voor alle haartypes, maar af te raden bij krullend haar omdat het niet het model geeft van een stompe pony.

Gordijnpony

De meest veelzijdige en gemakkelijkste te onderhouden, het legt accent op de jukbeenderen en verbetert de look. De voorkant van de pony is meestal wat korter en wordt geleidelijk langer aan de zijkanten. Ideaal voor als je veel haar hebt en staat vooral erg leuk in combinatie met een hoge paardenstaart of rommelige knot. Omdat de gordijnpony langer is aan de zijkanten geeft het een verjongend effect.

Open en plukken

Het is een pony die lijkt op de gordijnpony, oftewel curtain bang, maar met plukken in het midden. Het geeft vooral voorkeur aan vierkante en langwerpige gezichten het stileert het gezicht en verzacht de gelaatstrekken, maar verkort het midden van het voorhoofd.

Schuine pony

Past zich aan het haartype aan (gekruld of steil) en aan elke haarlengte. Het verzacht de gelaatstrekken en is ideaal als je je pony wilt laten groeien.

Baby bangs

Laat de wenkbrauwen onbedekt, het kan er recht of schuin, dikker of bot uitzien. Het is vooral flatterende op langwerpige, ovale of hartvormige gezichten of als je een kort voorhoofd hebt. Het verzacht de gelaatstrekken en geeft een frisse look. Een babybang is een uitgesproken pony. Denk jij erover om een korte pony te nemen overleg het dan eerst met je kapper of dit de pony voor jou is.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil