Nieuws

Wellness Tips voor het nieuwe jaar

Wellness Tips voor het nieuwe jaar
Wellness Tips voor het nieuwe jaar

Nieuws

Wellness Tips voor het nieuwe jaar


Wellness Tips voor het nieuwe jaar


De belofte van het nieuwe jaar zet ons altijd aan het denken hoe we ons zelf kunnen verbeteren en hoe we het beste jaar ooit kunnen maken. Voor velen betekent dit focus op wellness en fitness. Je hebt vast al gezien hoe druk het is in het nieuwe jaar in de sportschool.

Een gezondere levensstijl is echt niet zo eenvoudig als een paar keer hardlopen op de loopband in de sportschool. Hier zijn tips voor een gezondere levensstijl en hoe je gemotiveerd blijft als het even wat moeilijker gaat.

1. Luister naar je lichaam

De nummer 1 tip is om te herkennen als je lichaam geweldig aanvoelt of dat nu is als je aan het eten bent van een gezonde maaltijd of als je aan het trainen bent. Als je hier bewust van bent motiveert dat je om vol te houden. Dit werkt ook als je op dieet bent. Als je dan toch voor een gezonde snack kiest in plaats van een koekje voel je je toch beter. Probeer dit te onthouden als je volgende keer weer voor de keuze staat.

2. Plan je week

Maak afspraken met jezelf en behandel ze hetzelfde als een werkafspraak of het nu om sporten of het maken van een gezonde maaltijd gaat. Als je een planning maakt hou je daar dan aan vast alsof je iets gepland hebt met iemand anders. Hou die toewijding aan jezelf zo als je voor je werk zou doen.

3. Ontdek wat je motiveert

Dit is voor iedereen anders. Hou je graag contact met je vrienden? Waarom ga niet samen sporten of wandelen om zo je sociale contacten te behouden. Wordt je gemotiveerd door nieuwe kleding? Stel voor jezelf een doel en beloon je als je het hebt gehaald.

4. Stel realistische doelen

Stel kleine realistische doelen zeker in het begin. Fixeer je niet op het afvallen maar focus op het proces en de acties om af te vallen.

5. Las van tijd tot tijd een pauze in

Soms zijn we zo gefocust dat we vergeten dat rust ook belangrijk is. Een gezonde levensstijl betekent ook voldoende rust nemen om in balans te blijven. Wil je na al je activiteiten weer helemaal tot rust komen neem dan eens een bad met Aveda Stress Fix Soaking Salts, of kalmeer je pijnlijke spieren met Cooling Oil.

6. Stel je doel in

Wat heb je nodig om een betere versie van jezelf te zijn? Bedenk wat je nodig hebt en wat je los kunt laten. Stel je doel in voor de persoon die je wilt zijn. Je kunt het bereiken.

Klaar voor 2018?

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil