Trends

Wenkbrauwtips

Wenkbrauwtips
Wenkbrauwtips

Trends

Wenkbrauwtips

Wenkbrauwtips

Wenkbrauwen zijn de meest uitdagende deel van je gezicht, omdat je rekening moet houden met je huidskleur, de kleur van je wenkbrauwen en je haar kleur. De grootste fout die veel mensen maken is dat zij een te donkere kleur voor de wenkbrauwen kiezen.

De truc is om de juiste tint te vinden. Heb je lichte wenkbrauwen? Ga dan een tint donkerder dan je haar, heb je donkere wenkbrauwen dan kun je één tint lichter nemen. Kies de juiste ondertoon. Heb je een koele ondertoon kies dan voor askleur. Heb je een warme ondertoon dan staat een of twee tinten lichter dan jouw haarkleur erg mooi.

De volgorde waarin je de wenkbrauw producten toepast is erg belangrijk. Je bouwt namelijk stuk voor stuk de kleur van je wenkbrauw op. Als je van plan bent om zelf je wenkbrauwen te kleuren heb je de volgende producten nodig: potlood, dipbrow pomade, poeder, wax en gel. Wil je slechts twee producten gebruiken neem dan het potlood en de dipbrow pomade.

Als je een wenkbrauwpotlood of –poeder gebruikt, moet je er rekening mee houden dat je na het aanzetten een beetje moet vervagen met een borsteltje. Je krijgt dan een zachtere en natuurlijke look.

Gebruik een gewone spiegel om je wenkbrauwen te epileren. Bij een vergrotende spiegel zie je haartjes die je niet normaal ziet. De kans op overepileren wordt daarom extra groot.

Je wenkbrauwen in shape brengen is niet zo eenvoudig als het misschien lijkt. Laat je goed voorlichten en ga naar een specialist om je wenkbrauwen voor de eerste keer in vorm te brengen. Het is daarna makkelijker om zelf bij te houden. Ervaring is belangrijk.

Maak een afspraak bij NR78 en laat je voorlichten welke vorm en kleur het meest bij jou past.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil