Nieuws

Zelf je haar verven nu je thuis zit. Let op dat er niets misgaat!

Zelf je haar verven nu je thuis zit. Let op dat er niets misgaat!
Zelf je haar verven nu je thuis zit. Let op dat er niets misgaat!

Nieuws

Zelf je haar verven nu je thuis zit. Let op dat er niets misgaat!

Veel vrouwen verven hun haar, om een nieuwe look te creëren, om grijs haar te bedekken of zo maar om een nieuwe kleur uit te proberen. Ook al zitten we nu in een lockdown we willen toch ons haar mooi geverfd hebben. Dus gaan we massaal thuis zelf aan de slag. Het lijkt heel gemakkelijk, maar er kan nogal wat misgaan. Wij geven tips voor als je niet kunt wachten.

Je haar is donkerder dan verwacht

Je wilt je haar verven en koopt haarverf bij de drogist. Op het pakje zie je de kleur die precies op jouw haarkleur lijkt. Maar dat kan verkeerd uitpakken. Het haar van iedereen is verschillend, denk bijvoorbeeld aan dikte en structuur. Maar ook door opstapeling van veel kleuren. Het kan dus voorkomen dat je nieuwe haarkleur anders uitpakt dan je verwacht.

Je wilt je grijze uitgroei verven maar dat lukt niet goed

Je haar is mooi gekleurd maar nu merk je langzamerhand dat je een uitgroei krijgt die je nu zelf wilt bijwerken. Zelf je uitgroei bijwerken kan wel maar dan alleen als je één kleur hebt. Bijkleuren bij balayage kun je beter aan de kapper overlaten.
Wil je je grijze uitgroei verven? Neem dan echt alleen de verf van je eigen professionele kapper. Vraag of je een verfkit kan bestellen met de kleur en de juiste verhouding voor jouw haar. Let wel! Bijwerken van je uitgroei betekent niet dat je je hele haar hoeft te verven.

Je wilt een hele andere kleur dan de kleur dit je nu hebt

Nu je niet naar de kapper kan raden wij het af om te experimenteren met een nieuwe haarkleur. Je weet niet hoe de kleur uiteindelijk op jouw reeds geverfde manen pakt. Ons advies: houd nog even vol tot je weer naar de salon kan.

Er zitten verfvlekken op je gezicht

De kleurstof van verf kan vlekken achterlaten op je gezicht. Vooral bij de hoofdhuid, de nek en de oren. Breng daarom voor het verven vaseline of crème aan op je gezicht om dit te voorkomen.

Als je zelf aan de slag wilt gaan met verven dan adviseren wij om professionele haarverf te kopen. Ga bij je eigen kapper na of je de kleur die jij altijd bij haar/ hem hebt kunt bestellen.

Nu je niet naar de salon kan staan onze stylisten van NR78 via de mail klaar om je vragen te beantwoorden en je te adviezen te geven over je haar en je huid.

Ons mailadres voor Bergen: bergen@nr78.nl
Heiloo:                                       info@nr78.nl

Laat je vraag en eventueel telefoonnummer achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil