Products

Zo gebruik je een bronzer: gebruikershandleiding en tips

Zo gebruik je een bronzer: gebruikershandleiding en tips
Zo gebruik je een bronzer: gebruikershandleiding en tips

Products

Zo gebruik je een bronzer: gebruikershandleiding en tips

Wil jij alvast een vleugje kleur aan je gezicht toevoegen voor de zomer begint om een sun-kissed look te krijgen? Dan is een bronzer een perfecte optie. Wij geven tips om het correct te gebruiken.

Een bronzer geeft niet alleen een gezonde, natuurlijke glow, het helpt om gelaatstrekken te accentueren door het op die delen van je gezicht aan te brengen die de zon opvangen.

Het belangrijkste is om de kleur kiezen voor het beste resultaat. Gebruik een tint die niet meer dan twee tinten van je eigen huidskleur afwijkt. Het beste om het uit te proberen is om wat bronzer aan de binnenkant van je pols aan te brengen om te kijken of de kleur niet te veel afwijkt of te veel neigt naar oranje of grijs. Pas op voor glitters, een beetje shimmer is natuurlijk mooi voor een natuurlijk frisse teint. Maar te veel kan oneffenheden benadrukken. Daarnaast wil je een glowy skin en geen glitterlook.

Er zijn verschillende soorten bronzers te vinden. Vloeibaar, crème, poeder of een stick. Het beste is te kiezen op basis van je huidtype.

De poedervorm is het meest geschikt voor de vette huid, het geeft een mooie matte finish. De vloeibare variant is meer geschikt voor de droge tot normale huid. Je huid krijgt een mooie stralende look.

Gebruik een goede kwast. Het mooiste effect krijg je met een zachte grote, brede poederkwast. Wil je juist meer contouring aanbrengen dan kun je voor een kabuki kwast kiezen. Deze kwast zorgt voor hardere lijnen en voor een intensere kleur. Let wel op want het kan er al snel onnatuurlijk uitzien terwijl bronzingpowder meer bedoeld is om een natuurlijke, gezonde uitstraling te krijgen.

Een bronzer kun je aanbrengen na een foundation of BBcreme of direct op je huid . Het blendt zich perfect met de andere producten die je gebruikt. Heb je gekozen voor een vloeibare vorm? Verdeel de bronzer dan met een blender of sponsje. Bij een stick smelt de bronzer gemakkelijker op je huid en is goed te blenden met een kwast. Voor de poedervorm gebruik je, zoals eerder besproken, een kwast.

Breng de bronzer op die plaatsen waar je gezicht het snelst bruin wordt zoals de neus, het voorhoofd, de kaak en de jukbeenderen. Zorg dat je niet in een keer te veel gebruikt om vlekken te voorkomen. Doe steeds een beetje bronzer op je kwast en breng de bronzer zo luchtig aan. Denk aan de “3 vorm ”als je twijfelt waar te beginnen. Begin bij je voorhoofd dan rond je jukbeenderen en daarna je kaaklijn en kin. Tot slot ga je licht over je neusbrug.

Vergeet niet een stukje van je hals mee te nemen. Ga je een avondje uit of draag je een zonnig topje? Gebruik dan wat bronzer op je schouders en decolleté. Succes verzekerd!

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Products

5 Tips om dunner wordend haar volume te geven

Aveda Love composition oil

Products

Aveda Love composition oil